Ook dit jaar doe ik net als vorig jaar weer mee met de sinterklaas bloghop. Een leuke actie van bijna 50 bloggers die elk een leuke prijs weggeven. Veel leuke cadeaus voor kinderen of hun ouders voor de decembermaand of een andere gelegenheid. Ik verklap het alvast, hier kan je het spel pie face cannon winnen!

Wat is een bloghop?

Voor het geval je het bloghop nog niet kent even een korte uitleg.  Het is een manier om kennis te maken met nieuwe blogs. Als het goed is ben je via Xenia naar mijn blog gehopt. Of je bent hier gestart, lees dan vooral verder hoe je het rondje start. Ik verwijs jou weer door naar de volgende blog en daar wordt je weer door verwezen. Als het goed is kan je zo van blog naar blog door hoppen en overal vind je leuke winacties. Je hebt het rondje vol gemaakt als je weer bij mijn blog eindigt. Ik hoop dat je dit net zo leuk vind als ik en vooral meedoet met alle leuke acties!

Maar wat kan je op mijn blog vinden?

Allereerst een korte introductie van mezelf. Ik ben Maaike, 36 jaar, getrouwd en moeder van Cas (4) en Ruub (2). We wonen in de regio Utrecht met onze kat in een grote vinexwijk. Ik werk sinds een paar maanden bij een bibliotheek waarbij ik gastlessen verzorg en mede verantwoordelijk ben voor de educatie. Zoals je misschien dus niet zult verbazen lees ik dus graag. Verder hou ik van bordspellen, zeilen, sauna en kamperen. Je zou deze onderwerpen dus ook op mijn blog kunnen tegenkomen. 

Mijn blog is een vrij persoonlijke blog waar ik schrijf over het leven bij ons thuis. Dat varieert van artikelen over gezondheid, zoals recent waarom ik nu niet de moeder ben die ik wil zijn. Ook schrijf ik regelmatig over leuke dingen voor kinderen, over het nut van verkleden bijvoorbeeld of tips voor het kiezen van een basisschool. Een onderwerp waar ik ook regelmatig over schrijf is wasbare luiers of andere groene tips. Een gevarieerde mamablog dus. 

Mijn voorganger

Ik zei net al dat je als het goed is vanaf life by Xenia hier heen gekomen. Zo niet zou ik sowieso even bij haar gaan kijken. Xenia ken ik inmiddels bijna anderhalf jaar. In die anderhalf jaar zit ik met haar en nog een aantal andere leuke bloggers in een whatsapp groep waarin we kletsen over bloggen, maar inmiddels ook een hoop persoonlijke dingen. Ik heb haar alleen in het echt gezien bij blogger by nature, maar dat maakt eigenlijk niet uit, het is desondanks erg gezellig. Maar interessanter is natuurlijk wat ze op haar blog schrijft. Xenia’s blog staat vol met lekkere recepten, leuk speelgoed en mooie kinderboeken. Je vindt er veel bordspellen de laatste tijd die natuurlijk door haar en haar zoons worden uitgetest. 

En waar moet je naar toe klikken?

De volgende blogger in de bloghop is blogpapa. Tussen de vele mamablogs in de bloghop zit dus ook een papa. Erg leuk! Op blogpapa wordt je meegenomen in het verhaal van een vader van een tweeling. Hij schrijft leuke artikelen over het dagelijks leven en waar hij tegen aan loopt, maar ook heel veel over uitjes of producten. Ik zag een handig artikel met tips voor online shoppen of een review van de kidizoom. Wat ik erg leuk vind is de waardering van de producten of uitjes in boksen, hoe hoger hoe beter. Kortom ook een blog waar je zeker een kijkje moet nemen! En ook heeft blogpapa natuurlijk een leuke winactie voor jullie!

Wat kan je hier winnen?

Maar wat kan je hier nou eigenlijk winnen? Dat is het spel pie face cannon! Ik vind bordspellen tegenwoordig steeds leuker om te spelen met mijn zoons en met name de oudste natuurlijk. Ik speel ze graag met volwassenen, maar inmiddels snapt Cas genoeg regels om ook een leuk spel met hem te spelen. Dit spel is absoluut hilarisch voor kinderen en ondertussen ook nog simpel om te spelen!

Wat houdt pie face cannon in?

doos pie face cannon

Pie face cannon is eigenlijk een heel simpel spel. Je laadt het kanon met slagroom (die je wel zelf moet kopen!), je tegenstander gaat met zijn hoofd op de kinsteun zitten. Dan draai je de draaischijf om te zien welke afstand je moet schieten. En dan is het richten maar…. Je tegenstander kan met de hand proberen de slagroom af te weren. Als je raakt krijg je een punt, degene die als eerste 5 punten heeft wint. Kijk maar naar de foto’s die spreken voor zich…

geraakt!
pie face cannon

Voor kleuters en kinderen tot een jaar of 10 is het spel hilarisch. Ik speel meestal liever spellen met iets meer uitdaging. Maar ik zou dit juist op een kinderfeestje heel graag gebruiken. Dat lijkt me echt geweldig!

Pie face cannon is nu in de aanbieding bij bol.com en kost op dit moment €24,95. Klik hier voor het spel.

Wat moet je doen om te winnen?

Wil je pie face canon willen en hier een hoop lol mee beleven? Dat kan!

 • Reageer op deze blog  met een leuke reactie met wiens gezicht je met slagroom wil besmeuren.
 • Voor een extra winkans mag je me volgen op facebook of instagram. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar daar maak je me wel erg blij mee!
 • Delen, liken of reageren op social media zou helemaal geweldig zijn, maar ook dat is natuurlijk niet verplicht!

Deze winactie loopt tot en met maandag 26 november. Op dinsdag 27 november zal ik de winnaar bekend maken!

Winnaar!

Gefeliciteerd Tamara! Jij heb pie face cannon gewonnen! Ik heb je een mail gestuurd voor je adres zodat het spel naar je toe gestuurd kan worden. 

Deze prijs is beschikbaar gesteld door hasbro.

60 reacties

 1. lifebyxenia op november 17, 2018 om 7:31 am

  Veel hopplezier vandaag!

 2. Manon Laurier op november 17, 2018 om 7:31 am

  Wat leuk dat je ook weer mee doet met deze blog hop. Ik zou dit spel heel graag met mijn dochtertje willen spelen. Zij is helemaal dol op slagroom en ik denk dat we samen de grootste lol zullen hebben!

 3. Inge Hechtermans op november 17, 2018 om 8:52 am

  Ik zou deze zeker spelen op oudejaarsavond en uiteraard ook met de dochter des huizes! Ze wilde ‘m vragen aan Sint maar zei toen “maar mama dan moet jij altijd troep opruimen dus ik zal het maar niet vragen” dag vond ik zo lief dat ze wel zo’n pieface mag winnen! 🙂 volgen deed ik al!

 4. Jantine op november 17, 2018 om 9:22 am

  Wat een leuk spel om met het gezin te spelen Dan hoop ik dat ik mijn man flink te pakken mag nemen haha.

 5. Jorike op november 17, 2018 om 9:27 am

  Handdoek in de aanslag…. Dochter Fem krijgt de volle laag!

 6. WENDY VAN DE REYD op november 17, 2018 om 9:35 am

  Hihi deze is net zo hilarisch als slagroom snoetje , zouden mijn dames geweldig vinden, dit soort spelletjes vinden ze geweldig, zeker voor bij de feestdagen hihi kansje wagen

 7. Djotie op november 17, 2018 om 9:43 am

  Wat een grappig spel. Ik zou dit spel graag met mijn zoon willen spelen.

 8. Judith op november 17, 2018 om 10:33 am

  Wij hebben hem ook, altijd oaclac dit spel

 9. E. Wout op november 17, 2018 om 11:27 am

  Gedeeld en geliked . Ik heb 3 mannen in huis, ik kan niet wachten om ze te smashen hiihii

 10. Sofie Mondelaers op november 17, 2018 om 11:34 am

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee omdat wie samen met ons zoontje veel plezier zouden hebben met slagroom

 11. E. Wout op november 17, 2018 om 11:38 am

  Geliked en gedeeld . Ik heb 3 mannen thuis, kan niet wachten om ze te smashen hiihii

 12. Ipie Oudshoorn op november 17, 2018 om 11:42 am

  Dit lijkt me echt een hilarisch spel! K zou dit spel graag spelen met mijn man en dochter 😀 En dan mijn dochter voorzien van een laag slagroom

 13. Nadia op november 17, 2018 om 11:55 am

  Leuk!!! Ik zou het gezicht van mijn man wel willen besmeren hahaha Hij houdt niet zo van viezigheid 😉

 14. Kevin v berk op november 17, 2018 om 12:49 pm

  Ohhh geweldig!!!

  Echt leuk! Deze papa wil dat wel doen met zijn kids…de vorige pieface was helaas snel kapot.
  Dus nu hopen op leuke tijden in huis!

  Hop hop naar de volgende;)

 15. Simone op november 17, 2018 om 1:05 pm

  Leuk om als gezin te spelen! Ik maak graag kans.

 16. Jessica op november 17, 2018 om 1:14 pm

  Hilarisch spel lijkt me dit. En ik zou graag mijn zoontje te pakken wil nemen

 17. Marieke op november 17, 2018 om 1:30 pm

  Wat een grappig spel!! Succes met de bloghop!!

 18. Ellen op november 17, 2018 om 2:15 pm

  Leuke prijs veel plezier met hoppen

 19. Marian B op november 17, 2018 om 2:32 pm

  Mijn zoontje houdt hier wel van, altijd in voor gekheid zoals dit. Ik doe mee, wel mag hij de troep wel zelf opruimen 😉
  Fijne bloghop gewenst!

 20. Kevin v berk op november 17, 2018 om 2:48 pm

  Wauwww!!!

  Deze papa doet mee!!!

  Wat een gaaf spel!!!!

 21. Kevin v berk op november 17, 2018 om 3:55 pm

  Jaaa!!!!

  Superleuk!!! Pie face original deed het hier zo goed dat de kids en steeds wilde spelen…helaas is het spel overleden.

  Zou gaaf zijn voor de donkere maanden met het gezin

 22. Bonnie op november 17, 2018 om 4:01 pm

  Lijkt me erg leuk om met mn dochter te doen dat zal ze erg leuk vinden

 23. Nadine op november 17, 2018 om 4:53 pm

  Ik doe graag mee om het gezicht van mijn vader eens onder de slagroom te zien! 😛

 24. Stacey katuin op november 17, 2018 om 7:22 pm

  Super leuk, om ons dobbel spel compleet te maken hebben wij dit spel nog nodig. Hierin hebben we allerlei leuke opdrachten verzonnen en zijn bezig leuke kadootje te verzamelen. 1van de opdrachten hierbij is dus meedoen aan dit spelletje. Dit gaat ons zoveel lol geven.

 25. Denise op november 17, 2018 om 7:50 pm

  Ohh deze lijkt mijn meiden zo grappig!! Steeds als ze de reclame zien moeten ze al lachen ik doe heel graag mee!

 26. Melissa Westermolen op november 17, 2018 om 8:26 pm

  Dat moet het gezicht van mijn zoon zijn die het spel zou krijgen als we mogen winnen!

 27. Anita te Gussinklo op november 17, 2018 om 8:28 pm

  Lijkt ons een tof spel.
  Mijn zoon en ik hebben wel zin om dit spel te gaan spelen.

 28. Linda De Brouwer op november 17, 2018 om 9:15 pm

  oooohhh ik denk dat ik het liefst het gezicht van mijn pubberende zoon zou besmeuren :’) maar ik denk dat mijn jongste telg, puber en ik heel veel lol gaan hebben als we papa gaan besmeuren, of misschien zij mij wel 😀

 29. Lesley s op november 17, 2018 om 9:34 pm

  Ooooo super leuk hahaha hier hebben onze vier kids het er steeds over !!! Zou super zijn om dan papa hiermee te besmeuren natuurlijk wij gaan duimen!!

 30. Dorien broekhof mulder op november 17, 2018 om 9:40 pm

  Mag ik een keer mijn dochter Tessel van 6 pie facen? Ze hebben het spel op de bso en ze is er dol op. Ze wil altijd winnen maar met dit spel hoop ik eens een keer te winnen 😉

 31. Anna op november 17, 2018 om 10:14 pm

  Bij mijn vriendin Hester haha

  Facebook: An Na

 32. Tamara op november 17, 2018 om 11:10 pm

  Haha, cool. Ik wil het gezicht van Emma wel eens onder de slagroom zien 🙂

 33. Marloes de Wals op november 17, 2018 om 11:17 pm

  Met mijn oudste natuurlijk! Dit lijkt mijn een spel om heerlijk een avond bij te lachen.

 34. Oma Will op november 18, 2018 om 12:23 am

  Wat leuk, zo’n bloghop , maar nu een Sinterklaasbloghop.
  Leer je weer nieuwe blogs kennen.
  En hier een hilarisch spel winnen, waar mijn kleinkinderen vast grote lol mee zullen hebben.
  Ik heb geen facebook of instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

  Ik hop nu weer door naar blogpapa.(ja, erg leuk!)

 35. Arwind op november 18, 2018 om 12:24 am

  Gaaf. Ik doe graag mee. Papa tijd wordt ineens heel interessant. Worden mooie vreugde momenten met de kleine.

 36. Minke op november 18, 2018 om 7:15 am

  Leuk! Ik doe graag mee om dit met talentontwikkeling op de school van mijn zoontje te testen. Dan maken we er direct een video van. En uiteraard volg ik je overal al haha.

 37. elisabeth maria martina op november 18, 2018 om 8:29 am

  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 38. Elise Bakker op november 18, 2018 om 9:36 am

  Verschrikkelijk spel maar ik denk dat ik mijn kinderen niet blijer kan makwn dan met 2 ouders onder haha. Dus ik doe graag mee met de winaktie!

 39. svanelven op november 18, 2018 om 9:41 am

  Dit lijkt me een hilarisch spel met vrienden op een dronken avond.. en over een paar jaar met de kids natuurlijk 😉 dus ik waag graag een kans!

 40. Cobi Van braak op november 18, 2018 om 9:45 am

  Wauw wat een gave actie ik doe graag mee!

 41. Sjoerd hendrikse op november 18, 2018 om 11:39 am

  Mijn meiden kunnen niet wachten om mijn gezicht onder de slagroom te zien zitten hahahah!

 42. Karin Nijveen op november 18, 2018 om 11:50 am

  Jaaa te gekik zou graag mijn zussen eens met slagroom te grazen nemen haha en vooruit de rest van het gezin mag ook meedoen

 43. Marange Krouwel op november 18, 2018 om 1:07 pm

  Super leuk!!! Ik doe graag mee! Ik wil mijn man zijn gezicht wel onder de slagroom zien, haha maar ik denk dat mijn kinderen het hardst zouden lachen als mama’s gezicht vol met slagroom zou zijn!

 44. elisabeth maria martina op november 18, 2018 om 2:40 pm

  wat een origineel gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit leuke exemplaar #duimenmaar

 45. Marcia Kan op november 18, 2018 om 3:18 pm

  Dit lijkt me echt een hilarisch spel! Het lijkt me te gek om onze dochters te besmeuren met slagroom, ik kan nu al genieten van de voorpret!

 46. kempenaers anita op november 18, 2018 om 4:05 pm

  doe graag mee voor dit leuke spel en wil mijn schoonzoon wel eens met slagroom besmeuren maar of hij dat wil zal wel wat anders zijn

 47. erika panjer op november 18, 2018 om 6:47 pm

  erg mooi daar zou ik de papa wel mee willen besmeuren

 48. webkonijn op november 18, 2018 om 7:11 pm

  Haha die van mijn man! Gewoon omdat het kan!

 49. trotsema fati op november 18, 2018 om 7:48 pm

  Ik doe graag mee lijkt me geweldig om samen met mijn gezin te spelen!

 50. Danielle op november 18, 2018 om 8:22 pm

  Leuk om dit samen met mijn nichtje te doen als ik op haar mag oppassen! Zal ze geweldig vinden!

 51. Andy E op november 18, 2018 om 8:46 pm

  Ik zou wel heel graag mijn vrouw willen zien verliezen met dit spel en slagroom in haar gezicht krijgen. En de kinderen uiteraard ook.

 52. Sonja Hubregtse op november 19, 2018 om 12:18 pm

  Aangezien mama zojuist naar hier geHOPt is,
  van de ene naar de andere business ?
  Ben ik bij deze actie toch iets langer blijven ‘hangen’
  omdat ik probeer om deze geweldige prijs te ‘vangen’.
  Want zo’n hilarisch spel,
  dat willen m’n zoontjes zeker wel !
  De kids zouden van dit kado enorm genieten,
  daarom laat ik deze prijs niet schieten.
  Ik hoop dat we deze prijs winnen,
  dan kan het hilarische-avontuur gaan beginnen….
  Een flinke mep slagroom in papa’s gezicht,
  de kids zijn nu al voor dit kado gezwicht 😉

 53. Melissa Van Stipdonk op november 19, 2018 om 12:54 pm

  Nou die van mijn man, haha. dit wordt zeker een leuk familiespel waarin niet alleen de kinderen elkaar uitdagen maar papa en mama ook haha!

 54. brants harry op november 19, 2018 om 1:48 pm

  zou dit graag eens willen spelen met de kleinkinderen

 55. Melissa Van Stipdonk op november 19, 2018 om 1:55 pm

  nou niet alleen leuk voor de kinderen maar ook voor papa en mama; die zullen elkaar zeker uitdagen tijdens dit spel om maar de ander vol slagroom te krijgen, haha. heel grappig.

 56. Melissa Van Stipdonk op november 19, 2018 om 2:32 pm

  leuk spel ook voor papa en mama haha. ik zou graag papas gezicht onder de slagroom krijgen dus ik ga zeker weten winnen. maar ook leuk voor de kids hoor 😉 😉

 57. Wendy op november 19, 2018 om 7:56 pm

  Wat een spel! Wij hebben wel eens de oorspronkelijke Pie Face gehad, maar die is allang kapot. Een nieuwe versie zou dus heel welkom zijn in de zak! En dan gaan we met zn allen heel hard lachen als papa weer onder de slagroom zit!

 58. Kim op november 22, 2018 om 12:03 am

  Haha lijkt me een superleuk spel om te spelen met stiefzoon en ook met mijn man 😉

 59. Marco Laviana op november 22, 2018 om 10:17 am

  haha wil zoontje zijn gezicht wel eens zien als we dit spelletje spelen

 60. […] maar een paar weken na de vorige bloghop alweer een bloghop! De december bloghop dit maal. December is sowieso echt leuk, want natuurlijk […]

Laat een reactie achter